Ett par ord

Om Extremeplanet

Med en passion för innovation och en strävan efter att skapa minnesvärda upplevelser, har vi vuxit till att bli en pålitlig plats för VR-entusiaster och äventyrsälskare.​

En plats för alla

Vi har strävat efter att skapa en plats där människor i alla åldrar och bakgrunder kan samlas för att dela glädje, spänning och äventyr. Vårt engagemang är att erbjuda en oförglömlig upplevelse som inte bara underhåller utan också förenar människor. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår värld och dela vår passion med dig.

Lär känna oss lite bättre

Vår ambition med Extremeplanet
Vår ambition på Extremeplanet är att vara en stabil aktör inom underhållningsbranschen genom att erbjuda VR-upplevelser som tar dig till gränserna av ditt inre äventyr. Vi strävar efter att skapa minnen och ögonblick som skiljer sig från det vanliga och ger våra besökare en plats att utforska, leka och umgås i en spännande virtuell verklighet.
En flexibel plats

Vi stolta över att vara den ultimata destinationen för en mängd olika evenemang och speciella tillfällen. Oavsett om du planerar en svensexa, ett födelsedagskalas, en företagsaktivitet eller något annat evenemang, så är vår plats din perfekta partner. Vi har skapat en miljö som är mångsidig och anpassningsbar för att passa alla typer av sammankomster.